fbpx

Video- og overvåkingssystemer

XProtect

Når du investerer i et videoovervåkingssystem, investerer du i mye mer enn maskinvare og programvare. Du investerer i sikkerhet for ditt hjem, virksomhet, mennesker og eiendeler, slik at du kan beskytte det som betyr mest.

Å velge XProtect som grunnlag betyr å velge et VMS utviklet av innovative overvåkingseksperter som jobber for å løse utfordringene du har i dag og i fremtiden.

Med 20+ år på markedet har XProtect vist seg å være det rette svaret for mer enn 500 000 kunder over hele verden – fra blomsterbutikker til universiteter, stadioner og byer.

Bedrifter med 24/7-drift er avhengig av konstant, pålitelig overvåking hele dagen, hver dag. Det er et stort ansvar.

Her er grunnen til at XProtect er det pålitelige valget:

– En høyytelses, innebygd 64-bits Microsoft Windows®-tjenesteopptaksserver med en dokumentert opptakskapasitet på minst 3,1 Gbit/s.

– Tre fleksible visningsklienter som gir deg kontroll når som helst og hvor som helst.

– En allsidig regelmotor som øker driftseffektiviteten som standard sikkerhetsoppgave kan automatiseres.

Vi forstår at det ikke er noe som passer alle når det kommer til videoovervåking, og at hvert behov er forskjellig. Det er derfor vi tok en åpen plattform-tilnærming da vi utviklet XProtect.

Her er grunnen til at XProtect er det tilpassbare valget:

– Støtte for mer enn 8500 kameraer og enheter, slik at du kan velge de som passer dine behov og budsjett.

– Tilgang til et fellesskap av integrerte applikasjoner, maskinvare og tjenester som gir ekstra verdi og muligheter til systemet ditt.

– Mulighet for å bygge systemet ditt med rimelig server-, lagrings- og nettverksutstyr du trenger.

Videoovervåking kommer i alle former og størrelser, fra noen få lokale kameraer til tusenvis spredt over hele kloden. Når du trenger å justere eller utvide det første oppsettet ditt, er XProtect skalerbar.

Her er grunnen til at XProtect er det skalerbare valget:

– Én enhet, én lisens, én kostnad. Vår enkle lisensmodell per enhet lar deg velge antall enhetslisenser du trenger og gir deg friheten til å legge til kameraer og andre enheter i fremtiden.

– De fleste XProtect-produkter støtter et ubegrenset antall opptaksservere slik at du kan skalere systemet sømløst.

– Koble til flere større nettsteder med Milestone Federated Architecture som lar individuelle XProtect Corporate og Expert-systemer kobles sammen i et overordnet/underordnet hierarki av forente nettsteder.

– Sentral drift av videoovervåking som er spredt over flere nettsteder med Milestone Interconnect.

XProtect er designet med tanke på brukervennlighet, og gir operatører muligheten til å ha øyeblikkelig kontroll over enhver situasjon. XProtect er designet for å være enkelt å lære og lett å bruke uten å gå på akkord med avanserte funksjoner.

Her er grunnen til at XProtect er det brukervennlige valget:

– Brukervennlige grensesnitt som kan tilpasses individuelle brukere basert på sikkerhetsnivåer og ansvarsområder.

– Interaktive kart gir deg fullstendig oversikt over hele installasjonen.

– Sentralisert søk slik at du kan søke etter videosekvenser, alarmer, hendelser, bokmerker og bevegelse på ett enkelt sted.

XProtect ble opprettet med tre viktige standarder i tankene, sikker ved design, som standard og ved distribusjon. Det er derfor den kommer med en rekke sikkerhetsmekanismer som holder systemet ditt og dets data beskyttet mot interne og eksterne trusler.

Her er grunnen til at XProtect er det sikre valget:

– Sikker systemtilgang. Når flere brukere trenger å få tilgang til systemet, kontroller effektivt hver brukers tilgangstillatelse på visningsklientnivå.

– Sikker ende-til-ende bevishåndtering. For å sikre at bevis ikke havner i feil hender, kan du passordbeskytte videofilene og begrense tilgangen til autoriserte brukere.

– Sikker kryptering på opptaksservere og administrasjonsservere.
Høynivåkryptering og sikkerhet (HTTPS) av nett- og mobilbrukertilgang og mulighet for fysisk separasjon av kameranettverk og klientnettverk.

Book en uforpliktende konsultasjon

Skroll til toppen