fbpx

Personvern

Når du som bruker besøker våre nettsider, kontorsenteret.no / Kontorsenteretbedrift.no, etterlater du deg elektroniske spor. Sporene dannes fordi din nettleser automatisk sender en rekke opplysninger til våre servere hver gang du ber om å få vist en side. Ingen av disse opplysningene vil bli brukt til å identifisere deg som enkeltperson.

Innsending av data via skjemaene og nettbutikken på kontorsenteret.no er sikret gjennom kryptering. Mottatt informasjon fra innsendte skjema blir benyttet slik at vi kan behandle din forespørsel, både gjennom vår krypterte nettbaserte løsning og gjennom kryptert e-post.

Om kontorsenteret.no / Kontorsenteretbedrift.no

Nettstedets eier:
Kontorsenteret AS
Hafstadvegen 44, 6800 Førde
Org.nr. 964 272 026
Tlf.: 57 82 67 00
E-post: post@kontorsenteret.no

Nettstedet er bygget i publiseringsløsningen WordPress.

Kryptering

Av sikkerhetsgrunner og for å beskytte overføring av sensitive data fra deg som bruker til våre servere, bruker nettsiden SSL. Det betyr at all data som sendes via nettsiden ikke er lesbar for andre. Du kan identifisere at forbindelsen er kryptert ved at adresselinjen starter med https:// og at hengelåsen vises i adressefeltet.

Google Maps

Nettsiden benytter Google Maps APIs. Du finner Google Maps APIs tjenestevilkår her. Ved å benytte nettsiden godtar du disse. Bruken av Google Maps er for å vise kart på siden som viser steder spesifisert av oss.

Informasjonskapsler på vårt nettsted

tk_r3d, tk_qs, tk_lr, tk_or, tk_aiAnalyse av brukermønster og forbedring av brukervennlighet.
electro_wc_­recently_viewedViser sist sette produkter.
_gaSkiller brukere. Slettes automatisk etter 2 år.
_gidSkiller brukere. Slettes automatisk etter 24 timer.
_gatFordeler trafikk. Slettes automatisk etter 1 minutt.
_utmaSer hvor ofte og lenge du besøker oss. Slettes automatisk etter.
_utmbSer ca. hvor lang tid du bruker på sidene våre. Slettes automatisk 30 min etter besøket avsluttes.
_utmcSer om du er tilbakevendende besøker. Slettes automatisk etter 6 mnd.
_utmtMåler trafikk. slettes automatisk etter 10 minutter.
_utmvSer hvor langt du scroller på siden. Slettes automatisk etter 2 år.
_utmzBlir brukt til å se om du kommer fra en søkemotor (dersom du gjør det får vi også søkeordet du brukte), en link, eller direkte (f.eks. fra et bokmerke). Slettes automatisk etter 6 mnd.

Om informasjonskapsler

En informasjonskapsel, på engelsk cookie, er en liten tekstfil som lagres på din enhet. Nettstedet den kom fra, bruker informasjonskapselen til å kjenne deg igjen og se hva du gjør mens du besøker nettstedet. Det er også vanlig å lagre valg og innstillinger du har gjort på nettstedet i en informasjonskapsel.

Om informasjonskapsler

En informasjonskapsel, på engelsk cookie, er en liten tekstfil som lagres på din enhet. Nettstedet den kom fra, bruker informasjonskapselen til å kjenne deg igjen og se hva du gjør mens du besøker nettstedet. Det er også vanlig å lagre valg og innstillinger du har gjort på nettstedet i en informasjonskapsel.

Vår bruk av informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendige for å få hjemmesiden til å fungere. Informasjonskapsler hjelper oss dessuten med å få overblikk over ditt besøk på nettsiden, slik at vi løpende kan optimere og målrette nettsiden til dine behov og interesser. Informasjonskapsler husker f.eks. hva du har lagt i en eventuell handlekurv, om du tidligere har besøkt siden, om du er logget inn, samt hvilket språk og valuta du gjerne vil ha vist på hjemmesiden. Vi kan også bruke informasjonskapsler til å målrette annonser til deg på andre nettsider. Overordnet benyttes informasjonskapsler som en del av vår løsning, for å vise innhold som er så relevant som mulig for deg.

Avvise informasjonskapsler

Du kan alltid avvise informasjonskapsler på din enhet ved å endre innstillingene i nettleseren din. Hvor du finner disse innstillingene avhenger av hvilken nettleser du benytter. Du skal imidlertid være oppmerksom på at dersom du gjør dette, vil det være noen funksjoner og tjenester du ikke kan benytte, fordi disse funksjoner og tjenester forutsetter at nettstedet kan huske valgene du foretar.

Slette informasjonskapsler

Informasjonskapsler som du tidligere har akseptert, kan senere slettes enkelt. Benytter du en PC med en nyere nettleser, kan du slette dine informasjonskapsler ved å benytte snarveistastene: CTRL + SHIFT + Delete.

Se guide fra Nettvett om hvordan administrere informasjonskapsler: nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

Husk: Benytter du flere nettlesere, må du slette informasjonskapsler i alle.

Skroll til toppen