fbpx

Nettverksløsninger

Nettverk

Kontorsenteret leverer komplette løsninger innenfor nettverk og sikkerhet. Et pålitelig nettverk med minimal nedetid, maksimal hastighet og optimal sikkerhet. Les mer om vpre tjenester 

Med en av markedets beste SD-WAN løysinger fra Fortinet kan vi tilby solide løysinger med egne SLA. SD-WAN kan kombineres med fleire linjeaktører for å sikre best kvalitet på WAN/Internett.

Kontorsenteret tilbyr innovative brannmurløsninger du kan stole på!

Hva er egentlig Zero trust? Zero Trust er på godt norsk: Ikke stol på noen! Slik er det i IT verden. De fleste sikkerhetsbrudd skjer som regel fra Klienter som har «for mange tilganger». Begrenser man tilgangene kan man allerede der minimere risikoen for å bli utsett for et dataangrep.  

Med nettverk levert fra Kontorsenteret, kan vi tilby sikre tilkoblinger i nettverket med begrenset tilganger.

Kontorsenteret tilbyr mobilt nettverk fra Telenor og Nortel med Norges raskeste 5G-dekning (pr.2022)

Kontorsenteret tilbyr profesjonelle WIFI nettverk til Privatskoler, kontorfelleskap, entrepenører, hoteller og små/mellomstore bedrifter.

Ingen prosjekt er for små eller store!

Kontorsenteret bistår med tilrettelegging av Fiber fra Telenor. 

Er nettverket datamaskinen serveren godt nok sikret?

IT-SIKKERHET​

De siste årene har vi lært at ingen er sikre mot dataangrep. Det har tatt helt av med målrettede angrep mot bedrifter, ofte i form av phishing, forsøk på uautorisert tilgang, utnytting av utdaterte programmer, uendelige forsøk på gjetting av passord og mange, mange flere lugubre metoder.

Book en uforpliktende konsultasjon

Simon Ullaland
IT-manager

Tilgjengelig: mandag – fredag (8:00 – 16:00)

Addresse Hafstadvegen 44, 6800 Førde

Telefon (47) 481 26 289

Skroll til toppen