fbpx

Gjenbruk og mobilpant

Sirkulær økonomi

Kjernen i en sirkulær økonomi er å benytte planetens ressurser på best mulig måte for å sikre bærekraft og verdiskaping også på lang sikt.
Kontorsenteret skal selvsagt bidra på denne fronten. Derfor tilbyr vi våre kunder “nesten nye” telefoner, og muligheten til å skrote din gamle enhet på en forsvarlig måte, eller kjøpe din enhet dersom den ikke er av betydelig alder.

"nesten Ny"

Mobiltelefoner som blir tilgjengelige for videresalg gjennomgår en grundig kvalitetssjekk før de sendes inn til en av våre samarbeidspartnere.

Telefonen blir grundig sjekket hvor komponenter og batteri byttes ved slitasje. Deretter renses og graderes telefonen før den blir igjen tilgjengelig for salg til en redusert pris. 

  • 2 års garanti
  • Kun orginale deler fra autorisert verksted

Mobilpant

Har du en “nesten ny” eller “litt brukt” telefon liggende, eller kanskje ønsker å oppgradere til ny modell? 
Vi kjøper telefonen av deg og gir den nytt liv gjennom “Nesten Ny”-ordningen.

Mobiltelefoner som blir innlevert til oss gjennomgår en grundig kvalitetssjekk før de sendes inn til en av våre samarbeidspartnere, hvor de vil tømmes for innhold på en forsvarlig måte. Du trenger derfor aldri være redd for at informasjon på enheten kan hentes ut igjen.

For å finne ut hvor mye din telefon er verdt kan du henvende deg til personalet på Kontorsenteret, hvor din telefon vil bli inspisert. Du vil få en estimert verdi på produktet før den sendes inn for ny gradering.

A-grad

Skadefri. Ingen bruksmerker synlig ved 30 cm (bøyd arm).
Batterikapasitet: Minimum 90%

B-grad

Skadefri. Få og små bruksmerker på ramme og bakside tillat, men ikke på kamera. Ingen dype riper eller merker på skjerm ved 30 cm (bøyd arm).
Batterikapasitet: Minimum 80%

C-grad

Normal slitasje er ok. Små bulker/hakk i ramme aksepteres så lenge de ikke går inn mot display. Ingen skader. Må ha fungerende faceID (Apple).
Batterikapasitet: Minimum 80%

Graderingsprosess

– Enhet blir koblet til insepksjonsmodul og manuelt inspisert mot forhåndskonfigurerte tester.

– Etter både funksjonstest og kosmetisk inspeksjon, blir endelig gradering bestemt.

– Batterier under minimumskapasitet blir byttet.

Skroll til toppen